Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
0,25 st | Röd Paprika | |
50 g | Mango Färsk | |
50 g | Gurka | |
20 g | Salladslök | |
50 g | Vanliga morötter | |
3 msk | Jordnötter Rostade | |
100 g | Räkor Skalade | |
20 g | Färsk bladspenat | |
25 g | Glasnudlar | |
50 g | Rättika | |
Dressing | ||
0,5 st | Lime | |
0,5 tsk | Chilipeppar Röd | |
1 msk | Rapsolja | |
0,5 msk | Japansk soja | |
0,5 tsk | Färsk ingefära |
Shake sallad: Tillred nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem sedan kalla.
Skala och riv morot. Tärna paprika, gurka och mango och hyvla remsor av rättikan. Strimla salladslöken. Skölj spenaten och grovhacka jordnötterna.
Dressing: Blanda ihop olja, soja, limesaft och finhackad chili och ingefära.
Montera alla ingredienser i ordning i olika lager i en hög glasburk. När det är dags att äta häller du i dressingen och skakar ordentligt.
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1