Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Körsbärstomater | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
500 g | Laxfilé | |
500 g | Potatis Fast | |
1 tsk | Salt | |
1 krm | Citronpeppar | |
2 msk | Flytande Smör | |
200 g | Fetaost | |
1 st | Basilika - färsk |
Sätt ugnen på 225 grader.Lägg laxen i en smord ugnssäker form. Krydda med citronpeppar. Blanda fetaost och creme fraiche. Hacka basilikan och rör ner i blandningen. Bred blandningen över laxfiléerna. Tillaga i ca 20 min i ugnen. Servera med kokt potatis och körsbärstomater.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana