Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
400 g | Pastasås Basilika | |
1 st | Basilika - färsk | |
150 g | Fetaost | |
500 g | Blandfärs | |
1 st | Ägg | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Salt | |
1 tsk | Timjan - torkad | |
1 msk | Olivolja | |
400 g | Fusilli | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig |
Lägg färsen i en bunke.
Smula hälften av fetaosten och finhacka hälften av basilikan. Tillsätt ägg, smulad fetaost, finhackad basilika, riven vitlök, torkad timjan, salt och svartpeppar till färsen. Blanda om och forma biffar.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn biffarna i ca 2 min/sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta.
Tillsätt tomatsåsen och en skvätt vatten i pannan och låt biffarna sjuda på låg värme i såsen i ca 5-7 min.
Strö resten av fetaosten över biffarna i pannan och toppa med basilika.
Servera med nykokt pasta.
Bild:
Nurlan Emir
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria