Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Garnering och servering | ||
0,25 g | Gräslök - färsk | |
200 g | Baguette | |
1 krm | Salt | |
250 g | Salladsmix | |
150 g | Rädisor | |
200 g | Lufttorkad Skinka | |
100 g | Parmesanost | |
50 g | Pinjenötter | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Blanda sallad, parmesan och strimlade rädisor. Fördela salladsblandningen och ihoprullade skinkrosor på tallrikarna. Strö över pinjenötter. Servera med dressing och bröd.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria