Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Flingsalt | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 msk | Olivolja | |
Köp hem | ||
1 dl | Majonnäs Smaksatt | |
1 st | Citron - Eko | |
100 g | Parmesanost | |
1 tsk | Italiensk Salladskrydda | |
700 g | Brysselkål |
Värm ugnen till 200 grader. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Dela brysselkålen på mitten och skala och riv vitlök. Blanda samman i en bunke och tillsätt salladskrydda, flingsalt, peppar och olja.
Finriv parmesanosten och tillsätt till brysselkålen.
Fördela brysselkålen på ugnsplåten och rosta i ugnen i ca 15 min.
Lägg upp brysselkålen på ett fat och tillsätt rivet citronskal och några droppar citronsaft. Servera tillsammans med valfri smaksatt majonnäs.
Bild:
Roland Persson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria