Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
8 st | Soltorkade Tomater | |
1 st | Rödlök | |
2 msk | Ströbröd | |
0,5 st | Gul lök | |
5 dl | Flytande Creme Fraiche | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 msk | Basilika - färsk | |
500 g | Blandfärs | |
1 st | Sardeller |
Blanda färs med ströbröd. Riv i lök och blanda med hackad sardellfilé (ca 1 tsk). Krydda med salt och peppar. Bryn köttbullarna i en stekpanna. Häll i crème fraiche. Hacka tomater och lök fint och blanda i tillsammans med basilika. Smaka av såsen med salt och peppar. Koka pasta och blanda med köttbullarna.
1 Flytande Creme Fraiche 17% Skånemejerier
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria