Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Aubergine | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 100 g | Tomater | |
| 0,5 st | Zucchini | |
| 2 msk | Mjölk | |
| 0,5 dl | Tomatpuré | |
| 4 portion | Quinoa | |
| 2 tsk | Timjan - torkad | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 1 tsk | Rökt paprikapulver | |
| 150 g | Färskost Vitlök | |
| 560 g | Portabellosvamp | |
| 200 g | Gul lök | |
Sätt ugnen på 225 grader.
Koka quinoan.
Finhacka löken. Hetta upp olivolja i en kastrull. Fräs löken och vitlöken i 2 min på medelhög värme. Skär auberginen, zucchinin, tomaterna och paprikan i 2 cm stora bitar, lägg i kastrullen allt eftersom och fräs i 5 min. Tillsätt tomatpuré, 1 dl vatten, paprikapulver, salt och svartpeppar. Låt puttra under lock tills allt annat är klart.
Lägg portabellosvamparna med foten upp på en plåt. Blanda mjölken med osten och fördela i svamphattarna. Gratinera i mitten av ugnen i 10-15 min.

47,09 kr /kg

217,27 kr /kg

73,90 kr /kg

43,17 kr /kg

15,67 kr /l

101,90 kr /kg

66,43 kr /kg

863,51 kr /kg

293,00 kr /kg

135,54 kr /kg

19,67 kr /kg

119,75 kr /kg

2 263,33 kr /kg

