Gå vidare till huvudinnehåll
Fiskköttbullar
Hemmakock

Fiskköttbullar

45 minEnkelt
312,70 kr
4 portioner 46,44 kr per portion
Fiskköttbullar

1 dlCreme Fraiche Naturell
50 gStorkornskaviar Svart
2 stÄgg
0,5 dlVispgrädde
1 stGul lök
1 stPotatis
3 stSalladslök
1 mskStröbröd
600 gTorskfilé Fryst
1 tskStrösocker
Instruktioner
1

skala och finhacka lök, stek mjuk i smör. Mosa en kokt potatis i en bunke, ta en msk och blanda med ägg, ströbröd och låt svälla lite. Blanda i den mixade torsken och stekta löken, sockra, salta och peppra. Blanda till en smidig smet och forma små bullar. Stek gyllenbruna i smör. Skär salladslök i mindre bitar, koka några minuter, värm creme fraische och grädde i en kastrull, blanda i kaviar, smaka av med salt och peppar och vänd i löken. Servera med kokt eller pressad potatis