Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
50 g | Storkornskaviar Svart | |
2 st | Ägg | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Potatis | |
3 st | Salladslök | |
1 msk | Ströbröd | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
1 tsk | Strösocker |
skala och finhacka lök, stek mjuk i smör. Mosa en kokt potatis i en bunke, ta en msk och blanda med ägg, ströbröd och låt svälla lite. Blanda i den mixade torsken och stekta löken, sockra, salta och peppra. Blanda till en smidig smet och forma små bullar. Stek gyllenbruna i smör. Skär salladslök i mindre bitar, koka några minuter, värm creme fraische och grädde i en kastrull, blanda i kaviar, smaka av med salt och peppar och vänd i löken. Servera med kokt eller pressad potatis