Gå vidare till huvudinnehåll
Kotlett med teriyakigrönsaker

Kotlett med teriyakigrönsaker

30 minEnkelt
268,80 kr
4 portioner 51,13 kr per portion
Kotlett med teriyakigrönsaker är en snabblagad rätt med mycket smak tack vare den färdiga teriyakisåsen och de fräscha grönsakerna. Bryn kotletterna, stek dem färdiga i ugnen och servera sedan med grönsaker, sås och nykokt ris. Smaklig måltid! Från ica.se

800 gFläskkotlett
1 stRödlök
4 dlLångkornigt Ris
1 stPaprika
227 gBambuskott
1,5 dlTeriyakisås
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200°C. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Bryn kotletterna i hälften av oljan tills det fått fin färg. Krydda med salt och peppar. Stek klart mitt i ugnen ca 6 minuter. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skölj bambuskotten och låt de rinna av. Stek grönsakerna i resten av oljan. Krydda med peppar och tillsätt teriyakisåsen. Låt såsen bli varm och servera den till kotletterna och riset.