Gå vidare till huvudinnehåll
Hoisinkyckling med vietnamesisk sallad
Hemmakock

Hoisinkyckling med vietnamesisk sallad

30 minEnkelt
441,50 kr
4 portioner 46,43 kr per portion
Hoisinkyckling med vietnamesisk sallad

1 stFärsk Chili
1 tskSesamolja
1 dlHoisinsås
2 stLime
4 mskJapansk soja
1 stGurka
4 mskSesamfrö
600 gKycklingfile, (4 st)
130 gSockerärta Färsk, (3 dl)
2 stAvokado
Instruktioner
1

Marinera kycklingen i hoi sin sås och sesamfrön.

2

Stek kycklingen på medeltemperatur så att den får gyllene färg, efterstek i pannan utan värme ca 15 min. Vänd ibland.

3

Tärna gurka och avokado, dela ärtskidorna, skiva chilin tunt och blanda allt i en skål.

4

Smaksätt salladen m lime saft, sesamolja och soja. Servera gärna med jasmin ris och lite extra hoi sin sås.