Gå vidare till huvudinnehåll
Pasta Radiatore med grönsaker och kidneybönor

Pasta Radiatore med grönsaker och kidneybönor

30 minEnkelt
187,75 kr
4 portioner 24,52 kr per portion
Snabblagad pastarätt med smak av Italien. Bönorna tillsammans med grönsakerna gör pastan mättande med härlig hetta från chili.

400 gÖvriga pastasorter
100 gHaricot Verts Fryst
0,5 stChilipeppar Röd
0,5 dlOlivolja, Extra Virgin
50 gSoltorkade Tomater
1 stPersilja - färsk
380 gKidneybönor
100 gGröna oliver
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 stSalt
4 klyftaVitlök Vanlig
250 gBroccoli Färsk
Instruktioner
1

Ansa broccolin och skär till små buketter, tärna ner det mesta av stammen.

2

Ansa brytbönorna och koka dem 1 minut i saltat vatten, spola kallt och dela.

3

Fräs chili och vitlök i en panna med olivoljan.

4

Lägg i broccolin och brytbönorna och stek dem mjuka i ett par minuter, tillsätt kidneybönor, soltorkade tomater och oliver, salta och peppra.

5

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av i ett durkslag.

6

Blanda pastan med grönsakerna, strö över hackad persilja och servera med lite extra olivolja att ringla över.

Recept/foto Zeta

Bild:

Zeta