Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Övriga pastasorter | |
100 g | Haricot Verts Fryst | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
0,5 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
1 st | Persilja - färsk | |
380 g | Kidneybönor | |
100 g | Gröna oliver | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Salt | |
4 klyfta | Vitlök Vanlig | |
250 g | Broccoli Färsk |
Ansa broccolin och skär till små buketter, tärna ner det mesta av stammen.
Ansa brytbönorna och koka dem 1 minut i saltat vatten, spola kallt och dela.
Fräs chili och vitlök i en panna med olivoljan.
Lägg i broccolin och brytbönorna och stek dem mjuka i ett par minuter, tillsätt kidneybönor, soltorkade tomater och oliver, salta och peppra.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av i ett durkslag.
Blanda pastan med grönsakerna, strö över hackad persilja och servera med lite extra olivolja att ringla över.
Recept/foto Zeta
Bild:
Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt