Gå vidare till huvudinnehåll
Zombienachos
Malin Andersson

Zombienachos

20 minEnkelt
222,80 kr
4 portioner 34,42 kr per portion
Duka upp en skrämmande söt middag till Halloween. Här i form av nacho-zombies med oliv-ögon, i sällskap av smakrik salsa och riven ost.

100 gRiven Texmexost
300 gSalladskyckling
180 gTacochips
200 gSalsa
1 dlBlandade oliver
Instruktioner
1

Om du använder en hel grillad kyckling istället för salladskyckling: dela köttet i mindre bitar.

2

Lägg upp nachochips på fyra tallrikar.

3

Strö över kycklingbitar och skeda över salsa.

4

Fördela den rivna osten över tallrikarna.

5

Om du vill servera zombienachosen varm, gratinera varje tallrik i micro ca 30-60 sekunder.

6

Skär oliverna i tunna skivor och placera dem på nachochipsen så att det ser ut som ögon. Klart!

Rätten är lika god att göra med tacofärs eller vegetarisk färs istället för kyckling.

Bild:

Kerstin Eriksson