Gå vidare till huvudinnehåll
Pizza Hawaii
Mari Bergman

Pizza Hawaii

30 minEnkelt
240,60 kr
4 portioner 35,91 kr per portion
Pizzafavorit med skinka och färsk ananas som kommer uppskattas av både stora och små. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med fem huvudingredienser. Se alla våra recept för "köp hem fem" här.

Från ditt skafferi
6 mskTomatpuré
1 stBakplåtspapper
1 krmSvartpeppar Malen
1 tskTorkad oregano
3 mskOlivolja
1 krmSalt
1 mskVit balsamvinäger
Köp hem
800 gPizzadeg
500 gSpetskål, (1 st)
140 gRiven Ost
1 stAnanas Färsk
200 gRökt Skinka
Instruktioner
1

Värm ugnen till 225 grader.

2

Pizza: Kavla ut pizzadegen till två runda pizzor. Lägg dem på två ugnsplåtar med bakplåtspapper.

3

Bred på tomatpuré och strö över oregano och riven ost.

4

Strimla skinkan och skala och tärna ananasen. Fördela skinka och ananastärningar över pizzabottnarna och grädda i ugnen i ca 15 min.

5

Pizzasallad: Strimla spetskålen och blanda med olja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.

6

Skär upp pizzorna i bitar och servera med pizzasalladen vid sidan av.

Näringsvärde: 844 kcal, 35 g protein, 26 g fett, 111 g kolhydrater

Bild:

Nurlan Emir