Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
6 msk | Tomatpuré | |
1 st | Bakplåtspapper | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Torkad oregano | |
3 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt Fint | |
1 msk | Vit balsamvinäger | |
Köp hem | ||
800 g | Pizzadeg | |
500 g | Spetskål, (1 st) | |
140 g | Riven Ost | |
1 st | Ananas Färsk | |
200 g | Rökt Skinka |
Värm ugnen till 225 grader.
Pizza: Kavla ut pizzadegen till två runda pizzor. Lägg dem på två ugnsplåtar med bakplåtspapper.
Bred på tomatpuré och strö över oregano och riven ost.
Strimla skinkan och skala och tärna ananasen. Fördela skinka och ananastärningar över pizzabottnarna och grädda i ugnen i ca 15 min.
Pizzasallad: Strimla spetskålen och blanda med olja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Skär upp pizzorna i bitar och servera med pizzasalladen vid sidan av.
Näringsvärde: 844 kcal, 35 g protein, 26 g fett, 111 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt