Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
1 st | Dill - färsk | |
600 g | Torskfilé | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Raw slaw | |
200 g | Hamburgerbröd, 4 st | |
Från ditt skafferi | ||
1 st | Ägg | |
0,5 dl | Ströbröd | |
1 krm | Salt Fint | |
1 msk | Rapsolja | |
2 tsk | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar |
Skär torskfiléerna i mindre bitar. Lägg torskbitarna, 0.5 kruka dill, 0.5 dl creme fraiche, 1 ägg, 0.5 dl ströbröd, 1 tsk salt, 2 krm svartpeppar och 1 tsk vit balsamvinäger i en matberedare. Mixa samman till en slät färs.
Forma färsen till 4 st burgare. Hetta upp rapsolja i en stekpanna och stek burgarna i ca 4-5 min på båda sidor.
Blanda raw slaw med 0.5 kruka finhackad dill, 1 tsk vit balsamvinäger, 1,5 dl creme fraiche samt lite salt och peppar. Blanda samman ordentligt och smaka av.
Rosta bröden i lite olja i en varm stekpanna.
Fördela coleslaw på undersidan av varje bröd och lägg på fiskburgarna. Ät och njut!
Bild:
Lina Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria