Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 dl | Kokosmjölk | |
0,5 st | Purjolök | |
1 msk | Färsk ingefära | |
2 st | Färsk kycklingfilé | |
1 dl | Koriander - färsk | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 st | Vanliga morötter | |
1 st | Röd Paprika | |
0,5 st | Hönsbuljong | |
3 dl | Vatten | |
1 msk | Lime | |
4 msk | Röd Currypasta | |
400 g | Äggnudlar |
Skär kyckling i bitar. Finhacka vitlöken. Strimla paprika, purjo och morot i tunna strimlor. Stek kycklingen i olja med hackad ingefära och vitlök.
Lägg i en kastrull. Tillsätt purjolök, morötter, paprika, kokosmjölk, vatten, buljongtärning, pressad lime, gul currypasta och nudlar. Koka ca 3 minuter. Rör ner hackad koriander.
Näringsvärde: Energi (kcal) 436, Protein (g) 17, Fett (g) 29, Kolhydrater (g) 21,9
Bild:
Malou Fickling