Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Parmesanost | |
1,5 dl | Majskorn | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 tsk | Salt | |
350 g | Bönpasta | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Krossade Tomater | |
1 tsk | Olivolja | |
300 g | Chorizo |
Koka bönpastan enligt instruktioner på förpackningen.
Skär chorizon i bitar. Hacka lök och vitlök. Fräs korv o lök i oljan en stund.
Tillsätt krossade tomater och majs. Låt koka 5-10 minuter. Späd med vatten om det behövs. Smaka av med salt och peppar. Servera med bönpasta och parmesan.
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Parmigiano Reggiano 14M 150g Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini