Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat
Carina Hejde

Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

15 minEnkelt
143,80 kr
10 portioner11,00 kr per portion
Ljuvliga små knyten fyllda med smakrik soltorkad tomat och krämig färskost. Färskoströran går utmärkt att förbereda och förvara i kylen tills servering.

0,5 stGräslök - färsk
140 gSoltorkade Tomater
1 krmSvartpeppar Malen
1 krmSalt Fint
150 gFärskost Naturell
120 gProsciutto
Instruktioner
1

Finhacka 6 soltorkade tomater och blanda med färskost i en bunke. Smaka av med salt och peppar.

2

Fördela en klick färskoströra (ca 1 msk) i mitten på varje skiva parmaskinka. Vik upp kanterna och knyt ihop paketet med ett gräslöksstrå.

3

Fördela rucolan på ett fat och lägg upp knytena. Klart att servera!

Styling: Carina Hejde

Bild:

Nurlan Emir