Gå vidare till huvudinnehåll
Fettuccine med rökt skinka och oliver
Mia Troberg

Fettuccine med rökt skinka och oliver

30 minEnkelt
188,25 kr
4 portioner20,17 kr per portion
En god och snabblagad middag som passar perfekt i stressiga vardagen. Prova gärna att byta ut den vanliga pastan mot bönfettuccine, eller annan bönpasta.

1 tskTorkad oregano
1,5 dlVispgrädde
135 gRökt Skinka
200 gFettuccini Färsk
50 gParmesanost
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 stGul lök
1 dlKalamataoliver
1 mskSmör
Instruktioner
1

Hacka löken fint. Strimla skinkan. Stek lök och skinka i smör några minuter så att löken blir mjuk. Häll i grädden och låt koka några minuter.

2

Tillsätt riven parmesan, oregano och peppar. Rör runt och tillsätt sedan oliverna. Blanda med nykokt bönpasta.

Bild:

Susanna Livijn Wexell