Gå vidare till huvudinnehåll
Hickorygrillad entrecote med feta och dijonsås
Kokbok

Hickorygrillad entrecote med feta och dijonsås

1 t 30 minEnkelt
508,60 kr
4 portioner 81,31 kr per portion
Hickorygrillad entrecote med feta och dijonsås

1 kgPotatis
100 gFetaost
2 stVanliga Tomater
1 krmSvartpeppar
3 dlCreme Fraiche Naturell
2 mskDijonsenap
1 krmSalt
0,5 dlGrillolja Hickory
1 stFransk dragon
2 klyftaVitlök
800 gEntrecote
1 handfullRomansallat
Instruktioner
1

Lägg biffarna i en påse tillsammans med hickoryoljan och låt de marinera ca 1 timme. Koka potatisen.

Smula fetaosten så fint som möjligt, blanda den sedan med senap, crème fraiche, riven vitlök och hackad dragon.

Smaka av med salt och svartpeppar, låt den sedan stå en stund i kylen för att mogna.

Skär upp sallad och tomat. Grilla biffen och servera den med sås, sallad och potatis.

Bild:

Gunnar Nydrén