Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 kg | Potatis | |
100 g | Fetaost | |
2 st | Vanliga Tomater | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 msk | Dijonsenap | |
1 krm | Salt | |
0,5 dl | Grillolja Hickory | |
1 st | Fransk dragon | |
2 klyfta | Vitlök | |
800 g | Entrecote | |
1 handfull | Romansallat |
Lägg biffarna i en påse tillsammans med hickoryoljan och låt de marinera ca 1 timme. Koka potatisen.
Smula fetaosten så fint som möjligt, blanda den sedan med senap, crème fraiche, riven vitlök och hackad dragon.
Smaka av med salt och svartpeppar, låt den sedan stå en stund i kylen för att mogna.
Skär upp sallad och tomat. Grilla biffen och servera den med sås, sallad och potatis.
Bild:
Gunnar Nydrén
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1