Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Grön Jalapeno | |
1 dl | Riven Texmexost | |
0,5 st | Purjolök | |
500 g | Nötfärs | |
1 dl | Svarta oliver utan kärnor | |
28 g | Taco Kryddmix Original | |
390 g | Krossade Tomater | |
200 g | Färskost Naturell | |
200 g | Tacochips |
Värm ugnen till 225 °C.
Bryn färsen i stekpanna tillsammans med tacokryddan.
Tillsätt krossade tomater och koka ihop i ca 10 minuter.
Strimla purjolök och oliver och strö grönsakerna och riven ost på toppen.
Lägg köttfärsblandningen i en ugnssäker form och fördela avrunna och grovhackade jalapeños ovanpå. Bred sedan över ett täcke med Philadelphia.
Gratinera i ca 15 minuter. Ta ut formen ur ugnen och stick ner chipsen i gratängen innan du serverar.
Näringsvärde per portion:
KCAL: 610 Fett: 39 g