Mörk chokladtryffel med kanel och apelsin
Anna Nilsson

Mörk chokladtryffel med kanel och apelsin

15 minEnkelt
83,85 kr
10 portioner4,18 kr per portion
Avnjut dessa tryfflar till en god kopp kaffe eller varför inte till lite varm glögg

1 tskKanel Malen
100 gMörk chokladkaka
0,5 dlKakao
1 stApelsin
30 gMat & Bak Smör
60 gVispgrädde
Instruktioner
1

Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i kastrullen. Riv av skalet från apelsinen med hjälp av ett riv- eller zestjärn, och smaksätt med apelsinskal och kanel. Ställ kallt och låt stelna. Forma runda chokladtryfflar av smeten med hjälp av en sked eller ett kuljärn. Rulla tryfflarna i kakao och förvara i kylskåp.

Bild:

Susanna Livijn Wexell