Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Wrap | ||
4 st | Tortilla Wrap | |
1 st | Rödlök | |
6 st | Potatis Fast | |
75 g | Ruccolasallat | |
300 g | Rostbiff Pålägg | |
Currydressing | ||
1 dl | Gräddfil | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 krm | Salt | |
1 st | Äpple Granny Smith | |
1 tsk | Curry |
Koka potatisen och låt den svalna.
Hacka äpplet fint. Blanda ingredienserna till currydressingen, (Crème fraiche gräddfil, curry, finhackat äpple) och smaka av med lite salt och peppar. Tillsätt eventuellt mera curry.
Skiva potatisen och finhacka löken. Lägg ut brödet och fördela potatis, ruccola, rostbiff, lök och solrosskott på brödet. Ringla currydressingen över. Vik eller rulla ihop brödet.
Ringla currydressingen över. Vik eller rulla ihop brödet.
2 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
4 Grillad Rostbiff 80g Jakobsdals
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Granny Smith EKO Klass1