Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.

| 150 g | Chips lättsaltade | |
| 190 g | Brieost | |
| 120 g | Prosciutto | |
| 100 g | Saltgurka | |
| 85 g | Fikonmarmelad | |
| 0,5 pc. | Dill - färsk, kruka | |
Förvärm ugnen till 200 grader och fördela chipsen jämnt på en plåt med bakplåtspapper.
Riv brieosten i bitar med händerna och sprid ut över chipsen tillsammans med små klickar fikonmarmelad. Grädda mitt i ugnen i 7–8 minuter, tills osten börjar smälta.
Hacka saltgurkan i små tärningar medan chipsen är i ugnen.
Ta ut plåten och toppa med skinka, hackad saltgurka och färsk dill. Servera genast.
Osten kan rivas som i receptet, eller skäras i skivor eller små bitar om du vill undvika kladd. Du kan gärna byta ut prosciutton mot annan lufttorkad skinka, och hoppa över saltgurkan om du vill.
Photo:
Silje Feiring

180,56 kr /kg

155,90 kr /kg

491,25 kr /kg

37,50 kr

366,33 kr /kg

597,50 kr /kg