Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.

| 150 g | Smör | |
| 3 pc. | Ägg | |
| 3 dl | Strösocker | |
| 75 g | Rismjöl, ca 1 dl | |
| 25 g | Mandelmjöl, ca 0,5 dl | |
| 1 dl | Kakao | |
| 1 tsp | Vaniljsocker | |
| 1 krm | Salt | |
Värm ugnen till 180 grader. Klä en springform ca 24 cm i diameter med bakplåtspapper.
Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en bunke. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret.
Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min tills kakan är torr på ytan men fortfarande känns lite lös i mitten. Låt kakan svalna.
Tänk på att alla ugnar är olika och att ugnstiden kan variera.
Photo:
Susanna Blåvarg

4,20 kr /pc.

64,88 kr /kg

205,00 kr /kg

249,75 kr /kg

145,00 kr /kg

22,50 kr /kg

137,19 kr /kg

29,17 kr /kg