Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
600 g | Kycklinglårfile Färsk | |
2 dl | Grekisk Yoghurt | |
1 pc. | Gurka | |
250 g | Körsbärstomater | |
350 g | Pitabröd | |
Från ditt skafferi | ||
5 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Spiskummin | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Ingefära Malen | |
0,25 tsp | Kanel | |
3 clove | Vitlök | |
1 pc. | Rödlök | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
0,5 tsp | Örtagårds Krydda |
Värm ugnen till 150 grader.
Kyckling: Blanda 3 msk olja, 1 tsk salt, 2 krm svartpeppar, 1 tsk spiskummin, 1 tsk paprikapulver, 1 tsk ingefära, 1/4 tsk kanel och 1 riven vitlöksklyfta i en skål. Lägg kycklinglåren i skålen och se till att de täcks ordentligt av kryddblandningen.
Hetta upp en stekpanna med 1 msk olja och bryn kycklingen på hög värme i ca 1 minut på båda sidor. Lägg över kycklingen i en ugnsform och stek klart i ugnen i ca 12-15 minuter, eller tills kycklingen är helt genomstekt.
Vitlökssås: Blanda grekisk yoghurt, riven vitlök, vit balsamvinäger, örtkrydda, 1 msk olja och salt och peppar efter smak i en skål. Ställ åt sidan.
Tillbehör: Skiva gurka och tomat och skala och skiva rödlök.
Värm bröden i ugnen i ca 2-3 minuter så att de blir varma och mjuka.
Skiva kycklingen och servera tillsammans med grönsakerna och såsen i de varma bröden.
Photo:
Susanna Blåvarg
176,00 kr /kg
44,50 kr /kg
73,89 kr /kg
143,80 kr /kg
47,81 kr /kg
132,67 kr /L
924,24 kr /kg
890,54 kr /kg
869,35 kr /kg
823,75 kr /kg
199,09 kr /kg
49,38 kr /kg
187,80 kr /L
783,33 kr /kg