Skip to main content
Crostini med zucchini, getost och valnöt
Kokbok

Crostini med zucchini, getost och valnöt

30 minEasy
223,70 kr
4 portions 38,17 kr per portion
Crostini med zucchini, getost och valnöt. ”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Boken är fotograferad av Fabian Björnstierna.
Ingredients
1 pc.Zucchini
1 pc.Schalottenlök
100 gValnötter
350 gGetost, Chevre
300 gLantbröd
0,5 pc.Persilja - färsk
1 tbspOlivolja
Instructions
1

Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet; den ska nästan falla isär.

2

Smaka av med salt, peppar och hackad persilja efter smak.

3

Skiva brödet och dela skivorna på hälften. Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden.