Ägare och styrelse

Styrelse

Erik Mitteregger, Styrelseordförande

Erik Mitteregger

Erik Mitteregger har en lång rad styrelseuppdrag inom bland annat Kinneviksfären. På listan över nuvarande uppdrag finns Kinnevik, Rocket Internet och Tele2 men också hans egna investeringar som Wise Group, Fasadglas, Firefly och Ress Capital.Staffan Mörndal, Ledamot

Staffan Mörndal

Staffan har arbetat på Verdane Capital sedan 2006 och sitter som ägarrepresentant i MatHems styrelse sedan 2010. Han sitter även i styrelsen på tre andra ehandelsbolag (LensOn, Outnet och EasyArt) och tre bolag i andra branscher. Staffan var tidigare VD och en av grundarna till Enkatsu Solutions, ett bolag i hjälpmedelsbranschen. Gillar klassisk fransk onyttig mat.


Tomas Kull, Ledamot

Tomas Kull

Tomas har tidigare bl.a. varit VD på Gustavus, arbetat med affärsutveckling, logistikfrågor samt konsumentundersökningar. Arbetat heltid i egna bolaget Kull & Partners AB sedan 2005. Från 2005 till 2006 Styrelseordförande ICA Kvantum Sickla där grundidén till MatHem presenterades och sedan drevs vidare i egen regi. Standardrätter med familjen, Pasta carbonara, Fläskpannkaka och Yakiniku.


Jakob Tolleryd, Ledamot

Jakob Tolleryd

Jakob Tolleryd har varit entreprenör i Internetbranschen sedan 1996 och bla grundat bolagen Compricer, Easyart och Klikki. Jakob har också tillsammans med David Frykman, författat två böcker om företagsvärdering där den senare, Corporate Valuation – an easy guide to measuring value, är utgiven på Financial Times Prentice Hall på ett flertal språk. Jakob är kokboksfetishist och är nästan lika besatt av att grilla som Fredde i Solsidan.


Cecilia Marlow, Ledamot

Cecilia Marlow

Cecilia Marlow har 20 års erfarenhet från ledande roller inom främst detaljhandel, bland annat som VD för Polarn o Pyret och Kronans Droghandel Apotek AB. Nu jobbar hon heltid med styrelseuppdrag som Clas Ohlson, Midsona, Platzer, Forex Bank och Kivra.Magnus Kamryd, Ledamot

Magnus Kamryd

Magnus har tidigare bl.a. varit VD på Meda OTC, 7-Eleven, Unilever Sverige och Shell Retail. Han har vidare haft styrelseuppdrag på dessa bolag samt på HBI LTD och Mouli clothing. Idag är Magnus VD på Trimb Healthcare, ett svensk läkemedelsbolag med verksamhet i Nordeuropa. Maten utgörs av en mix av restaurangbesök med egen tillagning av klassiker som t.ex. Spagetti Bolognese.


Karolin Kull, Suppleant

Karolin Kull

Karolin har tidigare bl.a. varit marknadschef, arbetat med coachning av både företagsledare och medarbetare samt hållit föreläsningar och kurser. Karolin föredrar närodlat och ekologiskt, gärna en god köttbit med härliga grönsaker och som avslutning något riktigt smarrigt bakverk.Ägare

Verdane Capital – ca 36%
Anders Holch Povlsen (via bolag) – ca 21%
Familjen Kull (via bolag) – ca 11%
Karl-Johan Persson (via bolag) – ca 10%
Ferd A/S – ca 6%
Erik Mitteregger (via bolag) – ca 3%

Verdane Capitals övriga ägarintressen innefattar bland annat:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst