Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Sparris Färsk | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
150 g | Citron, (1 st) | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Salt | |
0,5 st | Rödlök | |
1 msk | Olivolja | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
150 g | Fetaost |
Grekisk tomatsalsa: Grovhacka tomaterna. Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka persilja och basilika. Blanda i en skål och smula i fetaost och tillsätt olja. Ställ åt sidan.
Grillad sparris: Grilla sparrisen och citronhalvor på utegrillen.
Grekisk tomatsalsa: Pressa i citronsaft från de grillade citronhalvorna i tomatsalsan och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp den grillade sparrisen på ett fat och toppa med den grekiska tomatsalsan. Ät och njut!
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt