Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
290 g | Kalamataoliver | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 st | Grön Paprika | |
1 msk | Rödvinsvinäger | |
1 st | Rödlök | |
150 g | Fetaost | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 st | Gurka | |
2 krm | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsk | Torkad oregano |
Skala och skär lök i tunna skivor. Halvera gurkan och skrapa ur kärnorna med en sked. Skär gurkan i mindre bitar. Halvera tomater och strimla paprika.
Blanda grönsakerna på ett stort fat och ringla över olivolja, vinäger, salt och peppar.
Toppa salladen med smulad fetaost, oliver och oregano. Klart att servera!
Bild:
Nurlan Emir
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria