Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt | |
1 st | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar | |
1,5 msk | Olivolja | |
1 tsk | Vit balsamvinäger | |
Köp hem | ||
190 g | Pesto Grön | |
300 g | Körsbärskvisttomater | |
2 st | Avokado | |
200 g | Buffelmozzarella | |
400 g | Fusilli |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka upp saltat vatten till pastan.
Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsfast form. Ringla över 0.5 msk olivolja och krydda med en nypa salt och peppar. Rosta tomaterna i ugnen i ca 20 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finstrimla lök och tärna avokado.
Sila av pastavattnet och spola pastan kall. Blanda pastan med pesto, 1 msk olivolja, vit balsamvinäger, rödlök och mozzarella i bitar.
Lägg upp pastan på ett fat och toppa med de rostade tomaterna och avokadon. Krydda med lite salt och peppar. Ät och njut!
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Pesto alla Genovese 190g Barilla