Gå vidare till huvudinnehåll
Vegetariska enchiladas
Mari Bergman

Vegetariska enchiladas

30 minEnkelt
220,65 kr
4 portioner 44,47 kr per portion
Enchiladas fyllda med VegMe´s pulled original. Det går lika bra att använda sig av ett annat vegetariskt protein som pulled Oumph. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med fem huvudingredienser. Se alla våra recept för "köp hem fem" här.

Köp hem
230 gTacosås
320 gTortilla Wrap
600 gVegetarisk Pulled
150 gRiven Ost
3 dlGräddfil
Från ditt skafferi
1 tskSpiskummin
1 mskRapsolja
0,5 dlVatten
1 krmSalt
1 krmSvartpeppar
1 tskPaprikakrydda
1 tskTorkad oregano
Instruktioner
1

Värm ugnen till 200 grader.

2

Hetta upp olja i en stekpanna och bryn pulled veg runt om. Tillsätt salt, svartpeppar, spiskummin, paprikapulver och oregano och stek ytterligare i 1 min.

3

Tillsätt hälften av tacosåsen och vatten och låt det puttra i ca 5 min.

4

Ringla lite olja i botten av en ugnsfast form. Fördela vegoröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i formen.

5

Fördela resten av tacosåsen över tortillabröden och strö över riven ost. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.

6

Servera dina enchiladas tillsammans med gräddfil och gärna en grönsallad vid sidan av.

Bild:

Lina Eriksson