Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
230 g | Tacosås | |
320 g | Tortilla Wrap | |
600 g | Vegetarisk Pulled | |
150 g | Riven Ost | |
3 dl | Gräddfil | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Spiskummin | |
1 msk | Rapsolja | |
0,5 dl | Vatten | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tsk | Paprikakrydda | |
1 tsk | Torkad oregano |
Värm ugnen till 200 grader.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn pulled veg runt om. Tillsätt salt, svartpeppar, spiskummin, paprikapulver och oregano och stek ytterligare i 1 min.
Tillsätt hälften av tacosåsen och vatten och låt det puttra i ca 5 min.
Ringla lite olja i botten av en ugnsfast form. Fördela vegoröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i formen.
Fördela resten av tacosåsen över tortillabröden och strö över riven ost. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
Servera dina enchiladas tillsammans med gräddfil och gärna en grönsallad vid sidan av.
Bild:
Lina Eriksson
1 Spiskummin Hel 65g Albert Ménès
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria