Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pizza | ||
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
150 g | Riven Västerbottensost | |
1 st | Bakplåtspapper | |
250 g | Filodeg | |
25 g | Smör | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Topping | ||
0,25 st | Dill - färsk | |
80 g | Löjrom | |
0,5 st | Rödlök | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell |
Värm ugnen till 210 grader.
Pizza: Lägg 4 filodegsark på en plåt med bakplåtspapper, pensla med smält smör mellan varje ark. Bred ut creme fraiche på filodegen och krydda med svartpeppar. Strö över ost och gratinera i ugn i ca 10 min.
Topping: Skala och finhacka rödlök.
Låt pizzan svalna en aning. Klipp eller skär ut portionsbitar och lägg upp pizzabitarna på ett fat.
Toppa med creme fraiche, löjrom, hackad rödlök och dillvippor.
Bild:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria