Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
1 st | Lime | |
3 dl | Gräddfil | |
Tortilla wrap | ||
200 g | Guacamole | |
320 g | Tortilla | |
250 g | Körsbärstomater | |
150 g | Riven Ost | |
230 g | Tacosås | |
2 msk | Rapsolja |
Skär tomaterna i skivor.
Skär ett snitt från mitten av varje tortillabröd rakt ner, ut till kanten. Lägg skivade tomater på fjärdedelen längst ner till vänster av tortillabrödet och guacamole på fjärdedelen högst upp till vänster. Bred tacosås på fjärdedelen högst upp till höger och fördela riven ost på fjärdedelen längst ner till höger.
Vik ihop tortillan först från tomaterna upp till guacamolen, sedan från guacamolen mot tacosåsen och sedan ihop ner till osten.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek varje quesadilla i ca 2-3 min/sida på medelvärme så att de får en fin gyllene stekyta.
Servera tillsammans med lite gräddfil och limeklyftor.
Bild:
Nurlan Emir