Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Krasse | |
0,5 st | Körvel - färsk | |
2 krm | Salt | |
800 g | Färskpotatis | |
290 g | Marinerad Kronärtskocka | |
1 st | Dill - färsk | |
400 g | Knäckebröd | |
0,5 dl | Majonnäs | |
60 g | Salladslök | |
0,75 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 msk | Citron, ca 1 citron |
Koka potatis i saltat vatten och låt sedan svalna.
Skär avrunna kronärtskockor i små bitar. Strimla salladslök. Finhacka dill och körvel. Klipp 1 ask krasse. Blanda samman i en skål.
Skiva den kokta potatisen och blanda ner i skålen med grönsaker och örter.
Tillsätt majonnäs och crème fraiche och smaka av med rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar.
Dela fröknäcket i mindre bitar. Lägg potatisröran på fröknäcket och klipp över lite extra krasse. Lägg upp på fat och servera!
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1