Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
400 g | Tofu | |
2 msk | Röd Currypasta | |
100 g | Jordnötter Rostade | |
1 st | Koriander - färsk | |
400 ml | Kokosmjölk | |
Från ditt skafferi | ||
1 msk | Rapsolja | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Japansk soja | |
2 krm | Salt | |
2 dl | Basmatiris |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Tärna tofun och skala och riv vitlök. Finhacka eller mixa jordnötterna i en matberedare till ett grovt smul.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek tofun krispig. Tillsätt vitlök och currypasta och stek ihop i 2 min under omrörning.
Tillsätt jordnötterna och stek samman. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt det puttra ihop i 10 min. Smaka av med salt.
Lägg upp ris med krispig tofu i jordnötssås i djupa tallrikar och toppa med färsk koriander.
Bild:
Nurlan Emir
2 Kokosmjölk EKO/KRAV/Fairtrade
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko