Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pajdeg | ||
120 g | Smör | |
300 g | Digestive original | |
Fyllning | ||
56 g | Daim | |
3 dl | Vispgrädde | |
600 g | Banan, 3-4 st medelstora | |
397 g | Karamelliserad mjölk | |
0,5 krm | Flingsalt |
Mixa kexen till ett smul i en matberedare. Smält smöret och blanda med kexsmulorna.
Lägg ett bakplåtspapper i en springform ca 22 cm i diameter. Tryck ut kexblandningen i formen och låt stå i frysen i ca 10 min.
Blanda dulche de leche med flingsalt. Vispa grädden på låg hastighet så att den blir riktigt mjuk och fluffig. Skiva bananer och hacka daim.
Ta ut pajbottnen från frysen, ta loss den från springformen och lägg den på ett fat. Bred ut dulche de lechen över pajbotten och fördela bananerna över. Häll över grädden och strö över den hackade daimen. Servera med detsamma.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Karamelliserad Mjölk 397g Törsleff
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt