Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
250 g | Smaksatt risottoris, gärna med svampsmak | |
250 g | Färska champinjoner | |
1 tbsp | Olivolja | |
3 tbsp | Smör | |
1 pc. | Persilja - färsk, kruka | |
75 g | Parmesanost | |
150 g | Gröna Ärtor Frysta | |
1 krm | Salt, efter smak | |
1 krm | Svartpeppar, efter smak |
Koka risotton enligt anvisningen på förpackningen.
Skiva champinjonerna tunt, ca 3–4 mm. Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs svampen hastigt på hög värme.
Lägg i en klick smör mot slutet och låt den steka in i svampen. Smaka av med salt, peppar och finhackad persilja.
Rör ner parmesan och frysta ärtor i risotton mot slutet av koktiden.
Lägg upp risotton i halvdjupa tallrikar och toppa med den frästa svampen.
Toppa gärna med extra persilja och riven parmesan.
Photo:
Silje Feiring
374,75 kr /kg
71,80 kr /kg
21,95 kr /pc.
473,00 kr /kg
40,50 kr /kg
114,60 kr /L
135,90 kr /kg
33,25 kr /kg
969,12 kr /kg