Skip to main content
Smashed cheeseburger
Mari Bergman

Smashed cheeseburger

20 minEasy
157,80 kr
4 portions 21,51 kr per portion
Klassisk hamburgare med smält ost. Ett lättlagat och snabbt recept på endast fem huvudingredienser. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med fem huvudingredienser. Se alla våra recept för "köp hem fem" här.

Köp hem
0,5 pc.Krispsallat
4 tbspHamburgerdressing
100 gHamburgerost
200 gHamburgerbröd, 4 st
452 gHamburgare
Från ditt skafferi
2 tbspOlivolja
4 tspTomatketchup
2 krmSvartpeppar
4 tspSenap
4 krmSalt
Instructions
1

Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek hamburgerbröden så att de får en gyllene yta. Lägg över bröden på en skärbräda.

2

Hetta upp ny olja i pannan och låt den bli riktigt varm. Lägg ner hamburgarna och tryck till ordentligt med en stekspade, baksida av en kastrull eller med en grillpress så att de blir smashade. Salta och peppra ordentligt och låt burgarna få en ordentlig stekyta innan du vänder och steker på andra sidan.

3

Lägg på hamburgerost på varje burgare. Lägg på ett lock och låt osten smälta ordentligt.

4

Fördela hamburgerdressing på undersidan av varje bröd. Lägg på salladsblad, hamburgare med ost, ketchup och senap. Lägg på översidan av bröden och tryck till hamburgarna ordentligt. Ät och njut.

Photo:

Nurlan Emir