Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Coleslaw | ||
150 g | Rödkål | |
150 g | Vitkål | |
200 g | Inlagd gurka | |
Burgare | ||
75 g | Panko | |
4 pc. | Hamburgerbröd | |
400 g | Kyckling Minutfilé | |
100 g | Chilimajonnäs |
Finstrimla vitkål och rödkål. Lägg i en skål och smaka av med lite av lagen från smörgåsgurkan, samt salt och peppar. Ställ åt sidan.
Fördela paneringen på ett bakplåtspapper på köksbänken och blanda i lite salt och peppar. Tryck kycklingskivorna i paneringen på båda sidor. Värm en stekpanna med lite olja på medelhög värme och stek skivorna i cirka 2 minuter per sida tills de blir krispiga och genomstekta.
Ta kycklingen ur pannan, lägg brödens snittyta i pannan och värm snabbt. Montera burgarna med bröd, chipotlemayo, coleslaw, kyckling och smörgåsgurka.
55,90 kr /kg
27,48 kr /kg
110,42 kr /kg
122,50 kr /kg
127,50 kr /kg
158,25 kr /kg
179,75 kr /L