Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Kycklingfile | |
75 g | Panko | |
700 g | Potatissallad | |
1 pc. | Gurka | |
1 pc. | Dill - färsk |
Dela filéerna på längden så att du får tunna skivor. Lägg bakplåtspapper på köksbänken och häll ut paneringen. Blanda i salt och peppar. Tryck kycklingskivorna ordentligt ner i paneringen på båda sidor.
Värm en stekpanna med lite olja på medelhög värme och lägg i kycklingskivorna. Stek dem ordentligt på båda sidor tills de är genomstekta och krispiga.
Medan kycklingen steks, tärna gurkan och finhacka dillen. Blanda hälften med potatissalladen (spara resten till topping). Smaka av med salt och peppar.
Tillsätt gärna finhackad rödlök och citron i potatissalladen om du har det hemma.
Photo:
Silje Feiring
150,27 kr /kg
122,50 kr /kg
53,13 kr /kg
73,89 kr /kg
21,95 kr /pc.