Skip to main content
Italiensk zabaglione med frukt och bär
Hemmakock

Italiensk zabaglione med frukt och bär

10 minEasy
449,75 kr
4 portions 26,25 kr per portion
Italiensk zabaglione med frukt och bär
Ingredients
Till servering
100 gHallon och blåbär Fryst, (1,5 dl)
60 gJordgubbar, (0,5 dl)
0,5 kgAnanas, (0,5 st)
0,5 pc.Granatäpple
4 pc.Ägg
1 pc.Vaniljstång
4 tbspStrösocker
5 tbspDessertvin
Instructions
1

Dela äggen och separera gulor från vitor. Vispa äggulor, socker och vanilj poröst och luftigt i en metall- eller porslinsbunke. Sätt ner bunken i en kastrull med sjudande vatten. Vispa hela tiden till såsen börjar tjockna. Den får inte koka. Tillsätt Dessertvinet lite efter hand under vispningen. Servera direkt med frukt och bär.