Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.

| 2,25 dl | Rågkross | |
| 0,75 dl | Sirap Mörk | |
| 4 dl | Rågmjöl | |
| 2 dl | Vatten | |
| 2 tbsp | Linfrö | |
| 2 tbsp | Sesamfrö | |
| 1 dl | Solroskärnor | |
| 2 tbsp | Smör | |
| 2 dl | Vetemjöl | |
| 1 tbsp | Salt | |
| 30 g | Jäst | |
| 2 dl | Vatten, ljummet | |
Blanda rågkross, frön, salt och vatten i en skål, täck över och låt den stå i rumstemperatur till nästa dag.
Sätt ugnen på 250 grader, låt en plåt bli varm där inne. Smörj en avlång brödform, ca 2 liter. Strö lite vetemjöl på degens ovansida och vänd in det i degen. Låt jäsa 20-25 min i formen.
Minska ugnsvärmen till 175-190 grader. Spraya brödets yta med lite vatten, sätt in formen på varm plåt i ugnens nedre del och grädda brödet i 1 tim - 1 tim och 10 min. Prova med en sticka. Ta ut brödet ur ugnen, pensla med smält smör, låt det svalna en stund i formen. Knacka ur det ur formen, låt det kallna på galler. Lägg in i plastpåse och skär inte upp det förrän nästa dag!

33,00 kr /kg

27,93 kr /kg

19,30 kr /kg

39,88 kr /kg

36,95 kr

63,75 kr /kg

99,00 kr /kg

145,00 kr /kg

8,98 kr /kg

29,17 kr /kg

