Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.

| 1 dl | Vispgrädde | |
| 190 g | Pistagekräm | |
| 100 g | Pistagenötter | |
| 500 g | Vaniljglass | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 1 tbsp | Smör | |
| 2 tsp | Honung Flytande | |
Vispa grädden lätt tills den är mjuk och fluffig. Tillsätt pistagekrämen och vispa samman till en slät kräm. Lägg krämen i en spritspåse.
Grovhacka pistagenötterna och rosta i en panna med lite salt och smör. Tillsätt honung när nötterna fått lite färg. Blanda om och ta sedan av från plattan för att svalna.
Montera i glas eller skålar: Spritsa ut pistagekräm i botten av glaset och lägg kulor av vaniljglass över. Toppa med de rostade nötterna. Klart att servera!
Photo:
Susanna Blåvarg

34,50 kr

341,84 kr /kg

299,50 kr /kg

27,97 kr /L

26,95 kr

72,50 kr

111,90 kr /kg