Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Övrigt | ||
235 g | Blandade oliver | |
1 st | Bakplåtspapper | |
760 g | Kikärtor Kokta | |
1 st | Grillpinnar | |
380 g | Vita Bönor Stora | |
13 dl | Vetemjöl | |
2 tsk | Bakpulver | |
4 dl | Majonnäs | |
1,5 msk | Kapris | |
0,5 dl | Sesamfrö | |
550 g | Grillad paprika | |
Kryddor och smaksättare | ||
1 st | Cayennepeppar | |
0,5 msk | Äppelcidervinäger | |
1 cl | Citronpeppar | |
1 st | Spiskummin | |
1 st | Olivolja | |
1 st | Flingsalt | |
1 st | Dragon - torkad | |
1,5 tsk | Liquid smoke | |
1 st | Timjan - torkad | |
2 msk | Vaniljsocker | |
1 st | Svartpeppar | |
1 st | Salt Fint | |
2,5 msk | Farinsocker | |
2 tsk | Dijonsenap | |
1 st | Rapsolja | |
1 msk | Vit balsamvinäger | |
1 st | Rosmarin - torkad | |
1 tsk | Honung | |
3 dl | Strösocker | |
Frukt och grönt | ||
125 g | Rädisor | |
3 st | Citron - Eko | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Gräslök - färsk | |
125 g | Hallon Färska | |
1 st | Zucchini | |
1 kg | Jordgubbar Färska | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 st | Krispsallat | |
2 st | Rödlök | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
1 st | Persilja - färsk | |
65 g | Färsk bladspenat | |
1 st | Vitlök Vanlig | |
125 g | Salladslök | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 kg | Potatis Fast | |
Ost och mejeri | ||
5 dl | Vispgrädde | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2,5 dl | Mjölk | |
25 g | Jäst Original Färsk | |
200 g | Mat & Bak Smör | |
10 st | Ägg | |
300 g | Fetaost | |
Kött och fisk | ||
1 kg | Färsk laxfilé | |
900 g | Kycklinglårfile Färsk |
Tillaga rostad paprikakräm, fetaostkräm och hummus enligt recepten. Plasta väl och förvara i kylen.
Tillaga dragonmajonnäs och citronaioli enligt recepten. Plasta väl och förvara i kylen.
Tillaga ostpajen enligt receptet. Förvara i kylen. Servera kall eller lätt värmd till buffébordet.
Koka potatis till potatissalladen och förvara i kylen.
Lägg kycklingen i marinad. Plasta väl och förvara i kylen.
Baka tårtbottnarna enligt receptet. Plasta väl och förvara i rumstemperatur.
Baka foccaian enligt receptet. Plasta väl och förvara i rumstemperatur.
Festdagen:
Tillaga kycklingspett enligt receptet och ta fram dragonmajonnäsen.
Tillaga rökiga laxkuber enligt receptet och ta fram citronaioli.
Tillaga fransk potatissallad enligt receptet.
Tillaga krispig bönsallad enligt receptet.
Montera ihop gräddtårtan enligt receptet.
Duka upp en härlig sommarbuffé och njut av riktigt god mat.
Bild:
Nurlan Emir
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Spiskummin Malen 33g Kockens
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Vit 250ml Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1 65g
2 Potatis Kok/Fast Klass1 900g
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Creme Fraiche 32% 5 dl Garant
1 Smör Normalsaltat 80% 500g Valio
3 Färsk Laxfilé ASC 400g Korshags