/ Frukt & Grönt / Frukt / Äpplen / Svenska Äpplen

Äpple Saga Klass1

Äpple Saga Klass1
Denna vara har svenskt ursprung
Varan finns inte längre i sortimentet.

Ursprung: Sverige

Produktinformation
Saga är ett nytt svenskt äpple som har hög sötma i förhållande till syra. Denna kombination är tämligen ovanlig för svenska äppelsorter.

Fruktköttet är krispigt, saftigt och har en utmärkt smak. Skalet är tunt och har en gröngul bakgrundsfärg med en rödstrimmig täckfärg. Det kan betraktas som en "modern" äpplelsort.

Man kan kort och gott säga att vi har en ny söt Saga på gång och vi är övertygade om att du som konsument kommer att få en ny älskling till mat, efterrätt, äppelkakan eller bara att äta som det är!

Näringsinnehåll
Näringsvärde per 100g. Energi: 52kcal/218kJ, Vatten: 85g, Protein 0,4g, Fett: 0,1g, Kolhydrater: 12,2g, Kostfiber: 1,8g, Kalium: 134mg, ß-karoten: 30µg, C-vitamin: 8mg.

Ingredienser


Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Se alla varor från Frukt & Grönt

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst