Clementiner Klass1

Clementiner Klass1
10 för 45:-
Pris 4,50 kr
Ord.pris 5,50 kr
Jmf pris 32,14 kr/kg
st

Betyg:

Ursprung: Peru

Produktinformation
Clementiner är naturligt kärnfri men det kan ändå förekomma kärnor i clementiner. Detta beror på att blomningsperioden sammanfaller med citronernas. Kärnorna kommer från citronträden genom så kallad korspollinering. Bina tar med sig pollen från citronodlingar i närheten och överför det på den yttre träden i clementinodlingen, om denna ligger för nära. Dessa träd kan då få frukter som innehåller kärnor.

Träden längre in i odlingen förblir kärnfri. Därför kan förekomsten av kärnor variera i just clementiner. Vissa partier är helt kärnfria medan andra kan innehålla mycket
kärnor.

Ingredienser


övrig information
obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta kundtjänst.


Produkten packas manuellt varför vikten kanske inte blir exakt.

Se alla varor från Frukt & Grönt

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Kommentarer

MatHem :

Vad bra att att ni är nöjda med smaken på dessa, om man har förslag på vad vi kan förbättra med frukt och grönt tar vi alltid emot förslag. Ha det bra! / Fredrika, Kundtjänst

Anders :

Hårt skal och inte helt oproblematiskt att skala. Smaken är dock helt godkänd.

Margareta :

goda, men litet torr

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst