Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
120 g, Lönneberga
257,92 kr /kg
Vår Lindösalami Vitlök tillverkas av fettsnålt gris- och nötkött samt ryggspäck från gris.Salamin röks i en hel vecka och får sedan hänga och lufttorka i ytterligare 5-6 veckors tid. Det gör att smaken får mogna fram i lugn och ro. I slutet av processen förses salamin med ett aromatiskt hölje av vitlök.
Leverantören av Lönneberga har angett ovanstående information.
Visa alla varor från LönnebergaVår Lindösalami Vitlök tillverkas av fettsnålt gris- och nötkött samt ryggspäck från gris.Salamin röks i en hel vecka och får sedan hänga och lufttorka i ytterligare 5-6 veckors tid. Det gör att smaken får mogna fram i lugn och ro. I slutet av processen förses salamin med ett aromatiskt hölje av vitlök.
6 dagar
alla dagar
120 gram
Griskött*, nötkött*, fett från gris*, salt, vitlök (3,5%), druvsocker, koriander, peppar, gelatin, surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 102g griskött och 25g nötkött.
Sverige
1850 kJ
15 g
3.50 g
0.80 g
23 g
4.50 g