Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
120 g, Lönneberga
257,92 kr /kg
När man gör en rökt skinka är det viktigt att använda prima råvara av innan- eller ytterlår.Först tillsätter vi en lake som består av vatten, koksalt, kryddor och sockerarter. Detta ger en rund och fyllig smak. Den flatrökta skinkan läggs i en form vilket gör att röken tränger längre in i den. På så vis får vi den kraftfulla röksmaken men även den rektangulära formen. Skinkan röks därefter i en varmrök med rykande alspån. I slutet av processen höjs temperaturen vilket ger en fin konsistens och f
Leverantören av Lönneberga har angett ovanstående information.
Visa alla varor från LönnebergaNär man gör en rökt skinka är det viktigt att använda prima råvara av innan- eller ytterlår.Först tillsätter vi en lake som består av vatten, koksalt, kryddor och sockerarter. Detta ger en rund och fyllig smak. Den flatrökta skinkan läggs i en form vilket gör att röken tränger längre in i den. På så vis får vi den kraftfulla röksmaken men även den rektangulära formen. Skinkan röks därefter i en varmrök med rykande alspån. I slutet av processen höjs temperaturen vilket ger en fin konsistens och f
6 dagar
alla dagar
120 gram
Skinka* (95%) (skinkbitar), salt, antioxidationsmedel (E325, E301), maltodextrin (majs), druvsocker (majs), stabiliseringsmedel (E451), kryddextrakt (muskotnöt, svartpeppar), konserveringsmedel (E250).<br>*Fött, uppfött och slaktat i Sverige.
Sverige
500 kJ / 120 kcal
1.40 g
2.50 g
0.80 g
20 g
3.30 g