Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
135 g, Lönneberga
221,85 kr /kg
Att en skinka är basturökt innebär att den har rökts i hög luftfuktighet och temperatur, litegrann som i en bastu.När man tillverkar rökt skinka är det viktigt att använda prima råvaror och en saltlake. I detta fall innehåller laken koksalt och sockerarter, vilket tillsammans ger den runda, fina smaken. Efter saltningen stoppas skinkan i ett nät, därefter röks den i ett varmrökningsskåp. Eldningen sker med alspån som ger en mycket behaglig röksmak och en fin färg på skinkan. Eftersom skivorna är finskurna blir smakupplevelsen dessutom lite annorlunda.
Leverantören av Lönneberga har angett ovanstående information.
Visa alla varor från LönnebergaAtt en skinka är basturökt innebär att den har rökts i hög luftfuktighet och temperatur, litegrann som i en bastu.När man tillverkar rökt skinka är det viktigt att använda prima råvaror och en saltlake. I detta fall innehåller laken koksalt och sockerarter, vilket tillsammans ger den runda, fina smaken. Efter saltningen stoppas skinkan i ett nät, därefter röks den i ett varmrökningsskåp. Eldningen sker med alspån som ger en mycket behaglig röksmak och en fin färg på skinkan. Eftersom skivorna är finskurna blir smakupplevelsen dessutom lite annorlunda.
alla dagar
135 gram
Skinka helmuskel (95%), antioxidationsmedel (E325, E301), koksalt, maltodextrin (majs), druvsocker (majs), stabiliseringsmedel (E451), kryddextrakt (bl.a. muskotnöt), konserveringsmedel (E250).
Sverige
Tyvärr har vi ingen information om näringsvärde för varan ännu.