Potatis Amandine 1kg Klass1

Potatis Amandine 1kg Klass1
2 för 50:-
Denna vara har svenskt ursprung
Pris 25,00 kr
Ord.pris 29,95 kr
Jmf pris 25,00 kr/kg
st

Betyg:

Ursprung: Sverige

Produktinformation
En delikatesspotatissort av mandelpotatistyp ursprungligen från Frankrike som nu odlas i Sverige. Amandine har karaktär av primörpotatis året runt och passar utmärkt till flertalet rätter och den kan kokas, stekas eller tillagas i ugn. Ofta serverad på finare restauranger.

Denna odlas på Östra fornås lantbruk i Östergötland. Ett familjeföretag i 6:e generationen! De är specialiserade på att odla potatis och är bland de bästa odlarna i Sverige enligt oss på MatHem.

Förvaringsinformation
Förvara alltid din potatis mörkt och svalt, helst vid + 4-6°C. Lägg den i kylskåpet om du inte har en matkällare. Då håller potatisen längre, behåller sin fina kvalitet och smakar så gott som nyskördad när du ska laga den.

Ingredienser


Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Se alla varor från Frukt & Grönt

Recept till denna vara

Kommentera

Kommentarer

Nils-olof :

Bägge påsarna luktade äckligt (ruttet) och flera ruttna potatisar i varje påse.

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst